Ce acte ai nevoie pentru Notarea Posesiei unui Imobil sau teren pe baza legii 185/2018

Știi că poți beneficia de deprul de proprietate asupra terenului și imobilui, fără timp pierdut și cheltuieli inutile?

Dacă ai nevoie de ajutorul unui expert în acest domeniu atât de complex, specialiștii noștrii îți stau la dispoziție. Însă dacă preferi să navighezi aceste ape tulburi, noi vrem să facem puțină lumină și să te ajutăm să găsești soluții practice la întrebările tale.

Menționăm că aceste informații sunt doar cu scop informativ și nu constituie consiliere juridică. Decizia de a aplica aceste informații îți aparține.

Acte necesare pentru Notarea Posesiei

  1. Adeverință (categorii de folosință, suprafață, datele posesorilor, să fim atenți la  primari , secretari și localitate, cf-urile , și de urmărit dacă imobilul se află într-o zonă cooperativizată sau necooperativizată)
  2. Certificat Fiscal care să includă pe ambii proprietari în cazul în care sunt căsătoriți (toate categoorile de folosință și construcțiile dacă este cazul)
  3. CF-ul nu trebuie să aibă înscrieri înainte de  01.10.1981
  4. Proces Verbal de Vecinatate (semnături , cnp-uri , semnături de la primarii, ape , drumuri dacă este cazul)
  5. Certificat de căsatorie legalizat
  6. Declarație notarială (suprafața terenului , cnp-uri, categoriile de folosință, în cf-uri să fie trecuți ambii proprietari în cazul în care sunt căsătoriți)
  7. În cazul construcțiilor fără autozrizatie de construire se mentionează pe planul de amplasament suprafața desfășurată a acesteiea fără a prezenta anul edificării, doar în cazul construcțiilor cu autorizatie se trece și anul edificării .

Beneficiază acum de facilitățile celei mai noi legi 185/2018, și înscrie-ți proprietatea în timp record

Înscrie posesia în cartea funciară asupra terenului și obține dreptul de proprietate asupra construcției în cel mai scurt timp, cu cele mai mici cheltuieli și cu mai puțină bătaie de cap

Apelează la specialiștii noștri pentru a te asigura că beneficiezi chiar acum de drepturile tale, conform legii 185/2018. Îți stăm la dispoziție pentru a pregăti documentația și a te informa exact cum poți beneficia de noua lege ce te face proprietar în 3 ani, pe baza unei documentații bine pregătită de specialiștii în cadastru și topografie de la Eficient Expert.

Termenul de predare al documentației este de 30 de zile.

Plătești deja impozitul pentru o proprietate? De ce să nu fie actele în conformitate cu prevederile legale privind dreptul de proprietate?

Vino chiar acum și fă-ți înscrierea posesiei pentru terenul și construcția ta!