PROMPTITUDINE, INTEGRITATE, INOVAȚIE ȘI PROFESIONALISM
Servicii de cadastru și topografie
În Vișeu de Sus și împrejurimi

CERE OFERTĂ

Eficient Expert SERVICII PROFESIONALE DE CADASTRU, TOPOGRAFIE ȘI SCANARE 3D in Viseu de Sus
Am avut onoarea să colaborăm cu firma Eficient Expert pentru mai multe măsurători topografice în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate pentru lucrări de interes local. Nota zece pentru seriozitate, rapiditate și corectitudine în serviciile prestate. Recomandăm cu cea mai mare încredere această firmă pentru lucrari de topografie și cadastru, întrucât așteptăm să colaborăm și la proiectele viitoare.
Avem o colaborare fructuoasă cu echipa Eficient Expert, care se întinde de peste 3 ani, timp în care am realizat împreună diverse întabulări de terenuri, dezlipiri, alipiri, actualizări de date pentru multe imobile sau terenuri. Ceea ce consider că îi recomandă este faptu că sunt o echipă serioasă și promptă.
 • Avocat Florin Ștefan Nacu , Vișeu de Sus, Martie, 2018
  Avem o colaborare consolidată ce se bazează pe încredere. Recomand serviciile de cadastru și topografie de la Eficient Expert tuturor care vor să lucreze cu cei mai buni.
 • - Echipa S.C. Raicad-Gis Srl-D, Februarie, 2018 -
  Mereu am avut o colaborare excelentă pentru orice fel de lucrări de cadastru și topografie. Echipa Eficient Expert este dinamică și operativă de fiecare dată.
 • - Echipa S.C. Mastercad Topo Srl-D, Martie, 2018 -
  Echipa Eficient Expert este serioasă și de încredere. Ai siguranța că vei lucra cu specialiști în domeniul serviciilor de cadastru și topografie.
 • - Dumitru Brașoveanu, Vișeu de Sus, Ianuarie, 2018 -
  Scrie un review în Google   Scrie un review în Facebook

  De ce să alegi servicii de cadastru și topografie de la Eficient Expert, Vișeu de Sus

  AI NEVOIE SĂ ÎNTABULEZI UN TEREN SAU IMOBIL ÎNTR-UN TIMP SCURT ȘTIIND CĂ TOATE MĂSURĂTORILE SUNT FĂCUTE CORECT?

  În cadrul biroului de cadastru și topografie, Eficient Expert, Vișeu de Sus, aveți garanția unor lucrări realizate corect, cu instrumente de cea mai bună calitate, în timpul stabilit de comun acord și fără nici un fel de problemă legat de depunerea actelor în timp util.

  Stăm la dispoziția clienților noștrii pentru toate serviciile de topografie sau cadastru de care veți avea nevoie dacă aplicați pentru fonduri de la APIA, dacă doriți să lăsați o moștenire, sau să cumpărați un imobil sau un teren.

  Venind la biroul de cadastru și topografie Eficient Expert din Vișeu de Sus beneficiați de consultanță gratuită privind speța dumneavoastră, consultanţă juridică şi tehnică de top în vederea tranzacţiilor imobiliare și consultanţă tehnică la lucrările de topografie inginerească.

  În plus, pentru că apreciem că ai decis să fii clientul nostru îți oferim servicii la cel mai bun raport preţ-calitate privind cadastrarea terenurilor!

  Vino să te convingi! Programează o vizită și putem discuta câteva minute despre situația ta într-o atmosferă prietenoasă și GRATUITĂ!

  PROGRAMEAZĂ-TE

  VEZI OFERTELE ACTUALE

  Echipa din Vișeu de Sus

  DESCOPERĂ INGINERII DE LA EFICIENT EXPERT

  Oferim servicii de cadastru și topografie în Vișeu de Sus de calitate și cu profesionalism pentru că am ales să aducem în echipa Eficient Expert cei mai buni experți în materie de topografie. Citește mai jos câte ceva despre inginerii din echipa noastră.

  Adrian Vlad Inginer Geodez Eficient Expert Vișeu de Sus

  Adrian Vlad

  INGINER GEODEZ & DIRECTOR

  Specializare topografie inginerească. Experiență ridicări topografice pentru drumuri, planuri de situație pentru obținerea de avize și autorizații de construire. Persoană interactivă cu clienții, aptitudine analitică puternică și cunoștințe tehnice.

  Corneliu Man Inginer Geodez Eficient Expert Vișeu de Sus

  Simon Mariana

  INGINER GEODEZ

  Specializarea Cadastru sporadic. Are competențe foarte bune în sfera tehnica si juridica privind redactarea documentațiilor de cadastru. Energica si creativa in gasirea solutiilor pentru problemele aparute.

  Tomoioaga Ramona Inginer Geodez Eficient Expert Vișeu de Sus

  Tomoiaga Ramona

  INGINER GEODEZ

  Specializare Cadastru sporadic. Abilitati extraordinare in redactarea documentatiilor tehnico-juridice privind imobilele persoanelor fizice, juridice si ale autoritatilor publice. Atentă la detalii și într-o continua dezvoltare.

  Corneliu Man Inginer Geodez Eficient Expert Vișeu de Sus

  Sofronici Ioan

  INGINER GEODEZ

  Specializat in identificarea si masurarea imobilelor in cadrul cadastrului sporadic si sistematic. Sociabil si deschis pentru noi provocari. Ioan este intruchiparea echilibrului perfect dintre domeniul tehnic si relational.

   Căutăm să angajăm Inginer Geodez în Vișeu de Sus Maramureș

  WE WANT YOU

  Îți place să lucrezi cu numere, cu oameni, cu documente? Ai o minte analitică, gândire matematică și o logică riguroasă? Îți place să-ți lărgești orizontul de cunoaștere, să accepți provocări noi și ești într-o continuă dezvoltare personală?

  Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, te așteptam la noi în echipă

  Angajăm ingineri specialiști

  EȘTI ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ ÎN DOMENIUL SERVICIILOR DE CADASTRU ȘI TOPOGRAFIE?

  Ești pasionat de topografie, hărți, măsurători și mers pe teren? Ai terminat o școală cu profil de topografie? Îți dorești să excelezi și ești foarte atent la detalii? Dorești să lucreză în Vișeu de Sus și împrejurimi?

  Atunci lasă-ne un mesaj sau trimite-ne un CV pe adresa de e-mail și te contactăm noi pentru mai multe detalii!

  CONTACTEAZĂ-NE

  Servicii Oferite

  DESCOPERĂ SERVICIILE DE CADASTRU ȘI TOPOGRAFIE OFERITE DE EFICIENT EXPERT ÎN VIȘEU DE SUS ȘI ÎMPREJURIMI

  Servicii de Cadastru

  Întabularea terenurilor
  Dezlipirea sau alipirea
  Actualizare date imobil
  Prima înscriere unitate individuală

  Servicii de Topografie

  Planuri de situație
  Calcul de volume

  Servicii de scanare 3D

  Scanare laser 3D
  Modelare BIM 3D

  Ce acte ai nevoie pentru intabulari de terenuri, alipiri, dezlipiri

  VREI SĂ ȘTII CE ACTE AI NEVOIE PENTRU ÎNTABULĂRI DE TERENURI SAU IMOBILE, ALIPIRI, DEZLIPIRI, SAU ALTE ACTUALIZĂRI PENTRU DIVERSE IMOBILE?

  DESCARCĂ LISTA ACUM!

  Când și unde ne găsești?

  ORAR

  Orarul nostru este

  Luni-Vineri 8:00 am - 5:00 pm

  Sună pentru a stabili o programare 0760 421 569

  CONTACT

  Ne găsești de Luni până Vineri de la 8.00 la 17.00 în Vișeu de Sus, Strada 22 Decembrie nr. 23, Vizavi de Judecătorie.
  Pentru a ne contacta ne poți suna la numărul de telefon: 0760 421 569, ne poți scrie folosind acest formular sau
  adresa de e-mail: office@eficientexpert.ro