SERVICII PROFESIONALE DE CADASTRU, TOPOGRAFIE ȘI SCANARE 3D
Pentru orice teren sau imobil!
În Vișeu de Sus și împrejurimi

CERE OFERTĂ

Eficient Expert SERVICII PROFESIONALE DE CADASTRU, TOPOGRAFIE ȘI SCANARE 3D in Viseu de Sus
Avem o colaborare consolidată ce se bazează pe încredere. Recomand serviciile de cadastru și topografie de la Eficient Expert tuturor care vor să lucreze cu cei mai buni.
 • - Echipa S.C. Raicad-Gis Srl-D, Februarie, 2018 -
  Am avut onoarea să colaborăm cu firma Eficient Expert pentru mai multe măsurători topografice în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate pentru lucrări de interes local. Nota zece pentru seriozitate, rapiditate și corectitudine în serviciile prestate. Recomandăm cu cea mai mare încredere această firmă pentru lucrari de topografie și cadastru, întrucât așteptăm să colaborăm și la proiectele viitoare.
  Avem o colaborare fructuoasă cu echipa Eficient Expert, care se întinde de peste 3 ani, timp în care am realizat împreună diverse întabulări de terenuri, dezlipiri, alipiri, actualizări de date pentru multe imobile sau terenuri. Ceea ce consider că îi recomandă este faptu că sunt o echipă serioasă și promptă.
 • Avocat Florin Ștefan Nacu , Vișeu de Sus, Martie, 2018
  Mereu am avut o colaborare excelentă pentru orice fel de lucrări de cadastru și topografie. Echipa Eficient Expert este dinamică și operativă de fiecare dată.
 • - Echipa S.C. Mastercad Topo Srl-D, Martie, 2018 -
  Echipa Eficient Expert este serioasă și de încredere. Ai siguranța că vei lucra cu specialiști în domeniul serviciilor de cadastru și topografie.
 • - Dumitru Brașoveanu, Vișeu de Sus, Ianuarie, 2018 -
  Scrie un review în Google   Scrie un review în Facebook

  Pentru cine oferim servicii de cadastru și topografie

  SERVIM APROAPE TOATE CATEGORIILE DE CLIENȚI

  Persoane fizice care au nevoie servicii de cadastru și topografie

  Persoane Fizice

  Dacă ai nevoie să întabulezi un teren, să îți pregătești dosarul pentru APIA, sau vrei să cumperi un apartament sau o casă, îți stăm la dispoziție cu servicii de cadrastru și topografie de calitate în Vișeu de Sus și împrejurimi.

  CERE OFERTĂ

  Persoane juridice care au nevoie servicii de cadastru și topografie

  Persoane Juridice

  Dorești să construiești un sediu pentru compania ta, o hala sau un punct de lucru? Ai un teren în proprietatea companiei sau un imobil ce trebuie întabulat, te ajutăm cu toate actele necesare în cel mai scurt timp.

  CERE OFERTĂ

  Institutii Publice care au nevoie servicii de cadastru și topografie

  Instituții Publice

  Colaborăm ușor cu primării, prefecturi, școli, spitale sau alte instituții publice care planifică să dezvolte anumite imobile sau să dezlipească / alipească 2 sau mai multe imobile. Servicii topografie și de cadastru profesionale.

  CERE OFERTĂ

  Servicii Oferite

  DESCOPERĂ SERVICIILE DE CADASTRU ȘI TOPOGRAFIE OFERITE DE EFICIENT EXPERT ÎN VIȘEU DE SUS ȘI ÎMPREJURIMI

  Servicii de Cadastru

  Întabularea terenurilor
  Dezlipirea sau alipirea
  Actualizare date imobil
  Prima înscriere unitate individuală

  Servicii de Topografie

  Planuri de situație
  Calcul de volume

  Servicii de scanare 3D

  Scanare laser 3D
  Modelare BIM 3D

  Servicii de Cadastru

  Întabularea terenurilor în Vișeu de Sus

  Întabularea terenurilor

  Sau prima înscriere a imobilelor

  Aceasta reprezintă operaţiunea tehnică (realiazarea măsurătorilor în teren) şi juridică de înregistrare a dreptului de proprietate în cartea funciară. În cadrul acestei lucrări sunt înregistraţi proprietarii de drept ai terenului, suprafaţa acestuia, construcţiile existente, categoriile de folosinţă şi sarcinile de care este grevat terenul.

  Ai nevoie să întabulezi un teren?

  CERE OFERTĂ

  Dezlipirea sau alipirea

  A doua sa sau mai multe imobile

  Prin intermediul dezlipirii putem dezmebra un imobil în două sau mai multe corpuri. Dezlipirile se fac în scopul vânzării unei anumite suprafeţe dintr-un teren sau pentru a forma mai multe loturi pentru construirea unui complex imobiliar. Lucrările de dezlipire sunt condiţionate de punctul de vedere al unităţilor administrativ teritoriale unde sunt situate. Aceste situaţii sunt reglementate prin PUG (Planul Urbanisitic Genera). Alipirile reprezintă comasarea mai multor parcele pentru a forma un singur teren. Cele mai recente cazuri sunt întâlnite la terenurile agricole. De exempu un investitor cumpara mai multe terenuri de la mai mulţi proprietari, pe care în cele din urmă la alipeşte şi formează un singur imobil.

  Trebuie să faci dezlipirea sau să alipirea a 2 sau mai multe imobile?

  CERE OFERTĂ

  Dezlipirea sau alipirea imobilelor în Vișeu de Sus
  Actualizare date imobil în Vișeu de Sus Maramureș

  Actualizare date imobil

  Fă update la datele importante

  reprezintă operațiunea prin intermediul careia putem actualiza toate informațiile unui imobil (adresă imobil, categorie de folosință, obținere număr cadastral, mărire suprafață, reducere de suprafață, înscriere construcție, radiere construcție).

  Ai un imobil la care trebuie să actualizezi datele?

  CERE OFERTĂ

  Prima înscriere unitate individuală

  În special pentru apartamente

  Reprezintă operațiunea prin care unui apartament (U.I.) i se acordă un număr cadastral unic. Pentru aceasta sunt necesare niște măsurători numite releveu. Releveul reprezintă măsurarea compartimentării unei construcții. Un releveu trebuie sa conțină descrierea compartimentării și suprafețele aferente fiecărei compartimentări în parte.

  Trebuie să realizezi un releveu pentru prima înscriere a unui apartament?

  CERE OFERTĂ

  Prima înscriere unitate individuală pentru apartamente în Vișeu de Sus Maramureș

  Servicii de Topografie

  Planuri de situație în Vișeu de Sus Maramureș

  Planuri de situație

  Lucrări de topografie prin intermediul cărora redăm toate detaliile din teren

  Pentru realizarea unei construcții, în prima etapă avem nevoie de un certificat de urbanism care se eliberează de unitatea administrativ teritorială de care aparține acel imobil. În urma măsurătorilor sunt redate pe plan accesul pe imobil din drum, felul imprejmuirii, construcțiile existente cu regimurile de înălțime, categoriile de folosință ale terenului, stâlpii de curent, telefonie, rețele de gaz, apă și canalizare. Pe aceste planuri se face încadrarea în zonă pentru localizarea exactă a terenului.
  Planurile de situație se pot realiza pe un anumit teren sau pe un drum. Planurile de situație reprezintă punctul de pornire pentru proiectanți. Aceasta reprezintă cea mai importantă etapă din cadrul proiectării, deoarece redă în coordonate dimensiunile terenului și a detaliilor existente.
  Ridicările topografice sunt necesare în vederea realizării lucrărilor de construire drumuri, realizarea rețelelor de canalizare, apă, aducțiune de gaz și orice tip de construcție urmează a se realiza.

  Ai nevoie de un plan de situație bine făcut?

  CERE OFERTĂ

  Calcul de volume

  În special pentru calcule de volume a terenul excavat

  Pentru societățile care execută lucrări de construcții se pot realiza calcule de volume pentru terenul excavat. Calculele de volume se realizează în urma unei ridicări topografice prin care se poate obține exact cantitatea de volum rezultată în urma lucrărilor de excavare. Mai jos atașez o lucrare de calcul de volum.

  Trebuie să realizezi calculul volumelor pentru anumite lucrări de infrastructură?

  CERE OFERTĂ

  Calcul de volume în Vișeu de Sus Maramureș

  Servicii de Scanare 3D

  Planuri de situație în Vișeu de Sus Maramureș

  Scanare Laser 3D

  Supraterană și Subterană

  Oferim servicii de scanare mobilă 3D, folosind rucsacul Leica Pegasus, pentru zone greu accesibile, subterane sau supraterane. Acestă tehnologie de ultimă generație, e foarte precisă, mult mai rapidă decât metoda clasica de cartografiere, și citește o gamă foarte variată de date, fără a fi necesară o a doua scnare în teren. Acestă tehnologie ajută la o bună colaborare între specialiștii care lucrează la dezvoltarea unui proiect, ingineri, proiectanți, constructori și arhitecți, oferind o imagine completă și complexă asupra realității, iar in combinație cu modelarea 3D oferă posibilități nelimitate de utilizare și dezvoltare.

  Ai nevie să scanezi și să cartografiezi într-un timp scurt și eficient un teren, mină, infrastructură (rutieră, electrică, canalizare, alimentare cu apă), zonă turistică, alunecări de teren, răspuns la calamnități naturale, versanți, drumuri, poduri etc.?

  CERE OFERTĂ

  Modelare BIM 3D

  Viitorul prinde formă tangibilă

  Pe baza scanărilor laser 3D cu rucsacul Leica Pegasus putem realiza integrarea ușoară între diversele softuri de modelare 3D, și să realizăm imaginea 3D a diverselor proiecte. De la proiecte de infrastructură terestră, sau subterană, la diverse imobile civile sau industriale mai simple sau mai comlexe. Această modelare 3D oferă o imagine completă a unui proiect din toate perspectivele posibile și pe diverse nivele de complexitate și profunzime.

  Ai nevoie de ajutor în proiectarea unui imobil sau infrastructuri?

  CERE OFERTĂ

  Calcul de volume în Vișeu de Sus Maramureș

  + 29000 ha

  Terenuri întabulate

  + 999

  Imobile întabulate

  + 2800

  Titluri de proprietate

  + 1200 km

  Drum măsurat

  + 5

  Ingineri specializați

  + 2670

  Clienți fideli

  Date statistice

  SERVICIILE CALITATIVE SE POT MĂSURA

  E simplu să spui că ești cel mai bun la un anumit lucru, însă e mai dificil să demonstrezi. Echipa Eficient Expert din Vișeu de Sus a demonstrat calitatea serviciilor de cadastru și topografie în cei peste 7 ani de activitate prin numărul mare de clienți fericiți și numărul foarte mare de proiecte topografice sau de cadastru finalizate în timp. Aici sunt doar câteva statistici legate de numărul de hectare de teren ce a fost măsurat și întabulat în această perioadă de timp, sau numărul de moștenitori ce și-au întabulat imobilele sau terenul în baza certificatelor de moștenitori, sau numărul de kilometri de drum măsurat pentru diverse investiții în infrastructură. Însă cel mai fericiți suntem că am putut mulțumi un număr așa de mare de clienți oferind servicii de cadastru și topografie de calitate.

  Folosim aparatură topografică de calitate

  GARANȚIA SERVICIILOR DE CADASTRU ȘI TOPOGRAFIE CALITATIVE

  Garantăm că vă oferim servicii de cadastru și topografie de cea mai bună calitate și în cel mai optim timp, pentru a te putea incadra în toate termenele limită de depunere a actelor. Acest lucru e posibil pentru că în cadrul companiei Eficient Expert din Vișeu de Sus, avem cele 2 ingrediente ce pot garanta calitatea. Oameni foarte bine instruiți și aparatură performantă pentru a crește acuratețea datelor.

  Află ce acte ai nevoie în România pentru a întabula, alipi, dezlipi un imobil sau teren

  VREI SĂ ȘTII CE ACTE AI NEVOIE PENTRU ÎNTABULĂRI DE TERENURI SAU IMOBILE, ALIPIRI, DEZLIPIRI, SAU ALTE ACTUALIZĂRI PENTRU DIVERSE IMOBILE?

  DESCARCĂ LISTA ACUM!

  Întrebări frecvente

  Oferim servicii de cadastru în Maramureșul istorc:

  Serviciile de cadastru pe care le oferim în Maramureșul istorc sunt:

  Serviciile de topografie pe care le oferim în zona Vișeului de Sus sunt:

  Acum oferim inclusive Servicii de Scanări și Modelări 3D:

  Servim următoarele comune cu orașele și satele din apropiere

  Vișeu de Sus, Poienile de sub Munte, Borșa, Moisei, Săcel, Săliștea de Sus, Dragomirești, Ieud, Bogdan Vodă, Sieu, Vișeu de Jos, Rozvalea, Roscova, Repedea, Leordina, Strimtura, Petrova, Bistra și Rona de Sus

  Dacă ai nevoie de servicii de cadastru sau topografie și locuiești în această zonă îți stăm la dispoziție de Luni până Vineri de la ora 8.00 la 17.00. Sună acum la 0760 421 569 pentru mai multe informații sau Cere Ofertă și te contactăm noi.

  Ne găsești în Vișeu de Sus, Strada 22 Decembrie nr. 23, vizavi de Judecătorie, de Luni până Vineri de la 8.00 la 17.00.

  Pentru a ne contacta ne poți suna la numărul de telefon: 0760 421 569, sau ne poți scrie folosind acest formular sau adresa de e-mail: office@eficientexpert.ro

  Folosim atât metoda clasică 2D, cu măsurători în puncte, cât și tehnologiile de scanare laser de ultimă ora 3D, cum este Rucsacul Leica Pegasus

  Beneficiază acum de facilitățile celei mai noi legi 185/2018, și înscrie-ți proprietatea în timp record. Apelează la serviciile Eficient Expert pentru a reduce considerabil timpul pierdut pe la instituții și listele de acte necesare. Sunați-ne în timpul programului și putem stabili când e cel mai potrivit timp pentru a stabili o întâlnire pentru a vă răspunde la toate întrebările specifice.

  Pentru a vedea lista completă de documente pentru fiecare tip de actualizare asupta diverselor imobile te încurajăm să descarci e-bookul cu Acetele necesare de aici.

  Pentru oricare dintre serviciile efectuate de noi veți achitat 50% în avans, iar diferența la depunerea lucrării.

  Eficient Expert este compania cu cea mai bună reputație din județul Maramureș, cât și compania care a depus cel mai mare număr de documentații în anul 2020 în tot județul Maramureș. Am reușit să realizăm acest lucru prin metode eficiente de măsurare, și sisteme bine puse la punct pentru realizarea serviciilor oferite. În plus toți clienții noștrii beneficiază de consultanță tehnică sau juridică gratuită. Pentru o mai bună optimizare și un timp mai scurt de soluționare mergem noi la primarie pentru a ridica diversele documente necesare în dosarul dumneavoasrtră. Transmitem noi actele la notar pentru a scurta timpul pe care trebuie să îl petreceți la notar pentru semnarea actelor finale. Ne asigurăm că orice neconcordanțe și neclarități sunt soluționate înainte de semnarea documentelor finale. Vă stăm la dispoziție telefonic oricând în timpul programului și dacă se dorește putem livra la domiciliu documentele.

  Acest proces poate să fie diferit pentru fiecare situație, însă în medie durează cam o săptămână până veți primi toate documentele necesare. Pentru a vă putea răspunde specific pentru situația dumneavoastră vă rugăm să ne contactați.

  Ne asigurăm că toate documentațiile realizate de noi au cea mai mare precizie posibilă, folosind aparatură de cea mai înaltă precizie, fie ele clasice sau pe sistem 3D. Apoi ne asigurăm că fiecare angajat este intruit și ajutat să devină tot mai bun în domeniul lui. În acest fel putem garanta o calitate superioară a măsurătorilor și a documentațiilor topografice și cadastrale. În plus facem tot ce ține de noi pentru a optimiza sistemul și a reduce timpul de așteptare după orice documente. Am demonstrat calitatea serviciilor noastre în mod constant ceea ce ne-a adus relații extraordinare cu majoritatea insitituțiilor publice de care depindem, iar la final o experiență mai simplă și situații rezolvate eficient pentru clienții noștrii.

  Da, servim cu drag atat persoanele fizice, persoanele juridice cât și instituțiile publice. Toate serviciile se prestează pe bază de factură și chitanță, și putem pune la dispoziție mai multe documentații necesare pentru diversele proiecte de finanțare prin fonduri europene, naționale sau regionale.

  Te putem ajuta să rezolvi această dispută asupra liniei de proprietate pe baza măsurătorilor, planurilor de situație și pe baza argumentelor legale. Îți stăm la dispoziție cu consilere jurudică specializată pentru rezolvarea oricărui fel de dispută legată de o proprietate. Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii legate de cazul tău specific.

  Dacă ai studii în topografie și o pasiune pentru detalii, hărți, tehnologie, cât și dorința de a servi cât mai multi oameni cu servicii de calitate, te rugam să ne trimiti CV-ul tău pe e-mail și să ne spui povestea ta. Oamenii extraordinari sunt oricând bineveniți să se alăture echipei noastre din Vișeu de Sus.

  Ne găsești de Luni până Vineri de la 8.00 la 17.00 în Vișeu de Sus, Strada 22 Decembrie nr. 23, Vizavi de Judecatorie.

  Pentru a ne contacta ne poți suna la numărul de telefon: 0760 421 569, sau ne poți scrie folosind acest formular sau adresa de e-mail: office@eficientexpert.ro

  Când și unde ne găsești?

  ORAR

  Orarul nostru este

  Luni-Vineri 8:00 am - 5:00 pm

  Sună pentru a stabili o programare 0760 421 569

  CONTACT

  Ne găsești de Luni până Vineri de la 8.00 la 17.00 în Vișeu de Sus, Strada 22 Decembrie nr. 23, Vizavi de Judecatorie.
  Pentru a ne contacta ne poți suna la numărul de telefon: 0760 421 569, ne poți scrie folosind acest formular sau
  adresa de e-mail: office@eficientexpert.ro